Мария Сендова


Мария е мениджър оценка на въздействието и развойна дейност в Заедно в час. Присъединява се към организацията, защото е твърдо убедена, че всяко дете трябва да има неограничени възможности за развитие. Вярва, че промяна е възможна, когато хората престанат да се примиряват съдбата на хиляди деца да се определя от това, къде са родени и в каква социално-икономическа среда израстват.

През 2011 г. става част от първия випуск учители на Заедно в час и преподава за две години в Копривщица информационни технологии и предметите от философски цикъл на ученици от 5. до 12. клас. След като завършва програмата, се присъединява към екипа като координатор Обучение и подкрепа на учители.

Преди да се присъедини към Заедно в час, Мария работи като секретар на директора на Института по математика и информатика на БАН и административен отговорник по няколко международни проекта. Мария е получила средното си образование в 9-а ФЕГ „Алфонс дьо Ламартин” и бакалавърска степен по културология във Философския факултет на СУ „Св. Климент Охридски”.
Други членове на екипа