Денка Ковачева


Денка Ковачева е координатор „Привличане на участници“ от лятото на 2017 г. Вярва силно, че качественото образование може да създава емоционално и интелектуално интелигентни хора, които да правят света по-добър. За нея образованието трябва да е отговорност на цялото общество.

През 2015 г., водена от това разбиране, Денка кандидатства за програмата на Заедно в час и в рамките на две години е учител по английски език в село Бистрица до София. Описва участието си в програмата като „най-предизвикателното, най-ползотворното и най-смисленото нещо“, което е правила в личния си и професионален живот.

Преди да стане учител, Денка е била копирайтър в една от най-големите рекламни агенции в страната. Завършила е средното си образование в 127 СУ „Иван Николаевич Денкоглу“ в София. Придобива бакалавърската си степен в Софийски университет, специалност „Социални дейности“, а магистратурата й е специалност „Реклама и бранд мениджмънт“ в Нов български университет. По време на бакалавърската си степен  прекарва един семестър в Кипър по програма Еразъм, където учи в Педагогически факултет на Кипърския университет „Πανεπιστήμιο Κύπρου“.

Любител е на природата, науката, пътуването по света и у нас, София, кулинарията и разходките, съпътствани от интелектуални разговори.
Други членове на екипа