Деница Тодорова


Деница Тодорова е сътрудник „Институционални партньорства“ и отговаря за взаимоотношенията на Заедно в час с настоящи и бъдещи училища партньори. Част от работата й е да идентифицира и привлича като партньори училища в България, където децата показват по-незадоволителни резултати, имат ниска мотивация за учене и са в риск от отпадане от училище, но също така са отворени към иновации и търсят работещи решения за проблемите, с които се сблъскват. Работата й включва още насочване на учителите в програмата към най-подходящите за тях училища спрямо техния профил.

Деница е завършила висшето си образование в Софийския университет „Св. Климент Охридски“, като има магистратури от Стопанския факултет и Историческия факултет. Включва се в Заедно в час като сътрудник Подбор на кандидати през 2015 г., а преди това е зам. председател и мениджър „Човешки ресурси“ в Сдружение 365, организатор на безплатните туристически обиколки Free Sofia Tour.

За нея мисията на „Заедно в час“ е единственият път за цялостно подобрение на страната ни. Уверена e, че бъдещето зависи от всеки един от нас и в организацията тя е открила как да бъде най-полезна.
Други членове на екипа