Александрина Янкулова


Александрина е офис координаторът на Заедно в час. Работата й за фондацията започва в средата на 2016г. Тя вярва силно в мисията, визията и ценностите на организацията и е на мнение, че всички деца заслужват равен достъп до образование, независимо от тяхното местоживеене и социална среда. Според нея младите хора имат нужда от подкрепа в лицето на знаещи и можещи хора, които да им помогнат да придобият увереност в собствените си способности.
Преди да започне работата си като офис координатор, Александрина е заемала няколко административни длъжности в Столична община, район „Люлин“, където е придобила по-голямата част от професионалният си опит. В свободното си време обича да пътува из България, търсейки красивите кътчета на страната. Страстен защитник на животните и кулинарията.
Родена е в гр. София, но е живяла в няколко населени места в страната. Средното си образование получава в 128 СУ „Алберт Айнщайн“ с профил „Стопански мениджмънт“. След това продължава обучението си в катедра „Предприемачество“ към Университета за национално и световно стопанство и придобива бакалавърската си степен – икономист, специалност „Предприемачество“.
Други членове на екипа