Благодарим Ви, за интереса към дейността на Заедно в час и успехите на учениците и техните учители в България!

Щастливи сме, че сте решили да дойдете на секция „Подкрепете ни“ и да станете част от съмишлениците на каузата за равен достъп до качествено образование за всяко дете.

Много ще се радваме да станете и наш регулярен дарител. Регулярните ни дарители допринасят за финансовата устойчивост на организацията чрез своите месечни дарения на различна стойност. С тяхна помощ можем да подкрепяме участниците в програмата на Заедно в час в развитието им като лидери в образователния сектор.

Само сега, благодарение на щедростта на нашия съмишленик Богомил Балкански, Вашите регулярни дарения също така ще бъдат удвоени на годишна база от 2018 до 2020 година!

Ако имате допълнителни въпроси или идеи, не се колебайте да се свържете с нас на development@zaednovchas.bg.

За да направите дарение през PayPal, използвайте paypal@zaednovchas.bg или формата по-долу.

  • Това поле е за целите на валидирането и трябва да останат непроменени.

Фондация „Заедно в час”
Адрес: Колайдър Активити Център, бул. Цариградско шосе 111В, София
При банка: УниКредит Булбанк
IBAN: BG14 UNCR 7000 1520 5400 99
SWIFT (BIC): UNCRBGSF

Моля добавете своя имейл адрес в полето „още пояснения“/ „additional details“ в банковия превод. Така ще можем да Ви потвърдим, че дарението е прието успешно и да Ви информираме за дейността на Заедно в час.

Дарявайки символична сума месечно се ангажирате трайно с мисията за равен достъп до качествено образование и системно допринасяте за това повече деца да имат шанса да работят с мотивирани учители, които им помагат да разгърнат своя потенциал. Децата имат нужда от вяра и подкрепа, за да бъдат успешни!

За целта създадохме два удобни начина за дарение. Сумата и продължителността на дарението определяте единствено вие. Едната възможност е чрез дарение по ведомост – определената от вас сума се превежда директно от вашата заплата към фондация Заедно в час. Другият начин е директен дебит в обслужващата ви банка. Отново, единствено вие определяте размера и периодичността на дарението.

Какви са стъпките, които трябва да предприемете?

За дарение по ведомост:

Попълнете приложената бланка от тук;
Предоставте я на отдел „Счетоводство” на своя работодател.

За директен дебит:

Попълнете приложената бланка от тук;
Занесете попълнения формуляр в клон на обслужващата ви банка.

Информация за дарителите:

Дарителите могат да получат сертификат за направеното дарение, с който да удостоверят разходите си пред съответните данъчни служби. За целта е необходимо да бъде подписан Договор за дарение. Моля, пишете на development@zaednovchas.bg за повече информация.

Фондация Заедно в час е вписана в Централния регистър на юридическите лица с нестопанска цел за осъществяване на общественополезна дейност.

Подкрепете ни онлайн чрез Global Giving.

GlobalGiving vetted Organization 2015

Служители на Google и Microsoft, които искат да подкрепят мисията на Заедно в час, могат да дарят чрез портала Benevity под името: Teach For Bulgaria (“Zaedno v chas”).

От САЩ онлайн може да подкрепите Заедно в час с данъчно облекчение през Benevity чрез дарение до „Next Generation Bulgaria Fund“, като добавите следната бележка към дарението: „Donation for Teach For Bulgaria“.

От САЩ може да ни подкрепите с дарение с чек или банков превод.

За дарение през PayPal:

nextgenerationbulgariafund@gmail.com или линка ТУК

За дарение през банков превод:

Bank Name: Fidelity Bank
ABA: 091014924
Beneficiary Name: NEXT GENERATION BULGARIA FUND
Beneficiary Account Number: 213826
Моля, добавете като бележка (memo) “Teach For Bulgaria donation”.

За дарение през чекове, моля изпратете до:

Next Generation Bulgaria Fund, 64 Summit Avenue, Bronxville, NY 10708.
Моля, добавете като бележка (memo) “Teach For Bulgaria donation”.

Онлайн може да подкрепите Заедно в час от САЩ с данъчно облекчение през Benevity чрез дарение до „Next Generation Bulgaria Fund“, като добавите следната бележка към дарението: „Donation for Teach For Bulgaria“.

За повече информация може да се свържете се с нашия екип „Развитие и фондонабиране“ на development@zaednovchas.bg.

Истории на съмишленици

За 10 дни през юни 2017 нашият съмишленик Явор Атанасов измина разстоянието от 1347 км между Париж и Барселона, сам с едно колело и благотворителната мисия за набиране на средства за подкрепа на учителите по програма Заедно в час. За по-малко от месец той обедини повече от 420 души и над 100 дарители да се включат в неговото благоворително приключение.

Научете повече за неговата история тук и тук.

Богомил Балкански

През 2017 година един от най-успешните българи в технологичната индустрия и Силициевата долина Богомил Балкански се ангажира силно с каузата на Заедно в час за успеха на всяко дете. Г-н Балкански организира кампания за удвояване на даренията към Заедно в час, в която се включиха повече от 150 души, гостува като ролеви модел в класна стая на учители по програмата и разказа за своя личен път на специална дискусия за социалната мобилност.

Научете повече за неговата подкрепа тук.

Лидия е начален учител в ОУ „Св. Св. Кирил и Методий“ в гр. Самоков и отдадена майка, която отглежда сама своя син, много обича да чете книги и се занимава любителски с театър. Завършила е педагогика, но започва да работи по специалността си след 17 години в сферата на счетоводните услуги. Лидия е индивидуален дарител на Заедно в час, който редовно отделя част от своите месечни доходи, за да подкрепя учителите по програмата.

Научете повече за нейната мотивация тук.