Мирослав Стойчев


Мирослав е член на управителния съвет на Заедно в час. До 2017 г. е финансов и оперативен директор на Заедно в час. Завършва бакалавърската си степен по финанси и компютърни науки през 2003 г. в Университета на щата Минесота в САЩ. Веднага след това започва работа като софтуерен инженер в отдела за бизнес продукти на Microsoft. Две години по-късно Мирослав се присъединява към новосформирания екип на ИТ стартъпа SCD. Там работи в продължение на четири години като оперативен директор и отговаря за разрастването на бизнеса в САЩ и Европа.

През 2010 г. Мирослав завършва магистратура по бизнес администрация в Yale School of Management и се завръща в София, където живее в момента с жена си Мария и двете си деца – Явор и Йоана. Мирослав притежава сертификат за дипломиран финансов аналитик по програмата CFA – CFA® charterholder (международен стандарт в областта на инвестициите и финансовите анализи).

Мирослав вярва, че осигурявайки достъп до качествено образование за всяко дете, можем да отключим огромния нереализиран потенциал на нашето общество. Мирослав вижда Заедно в час като ключова платформа и място, което обединява, информира и насърчава младите хора, които искат да развият потенциала на всяко българско дете и на страната ни като цяло.
Вижте още членове на съвета