Стани съмишленик на Заедно в час и подкрепи успеха на всяко дете!

Визията на Фондация Заедно в час  е че всяко дете в България трябва да има достъп до качествено образование, независимо къде живее, какъв е произходът му и какви са финансовите възможности на родителите му.

За тази цел организацията привлича и подкрепя мотивирани специалисти да станат учители и да работят пряко за позитивна промяна в училище и в образователната система. Дейността на организацията се реализира с подкрепата на Фондация „Америка за България“, както и благодарение на корпоративни партньори и инвидидуални дарители. Заедно в час е партньор в международната мрежа Teach For All, която успешно работи за подобряване на достъпа до качествено образование в 42 страни на 6 континента.

Ако и ти вярваш в потенциала на всяко дете да бъде успешно, има начини да помогнеш това да стане реалност, дори ако не живееш в България. Ето начините да го направиш:

Стани участник

Като учител по програма Заедно в час можеш директно да влияеш върху мотивацията и реализацията на всеки един от твоите ученици, промяната в училището и общността, в които работиш. Натрупаният опит от класната стая ще ти помогне да развиеш личностни и професионални умения, както и нови идеи, с които да продължиш да работиш за по-голямо въздействие в образователната система.

Научи повече за програмата и кандидатствай тук.

Всяко твое дарение е важно и ценно за успеха на учениците. То ще бъде инвестирано в надграждащи обучения и финансови стимули за учителите по програмата.

Подкрепи ни през PayPal

Ако живееш и работиш в България, можеш да даряваш избрана сума директно чрез заплатата си, както и онлайн чрез PayPal на paypal@zaednovchas.bg.

Подкрепи ни през GlobalGiving

От целия свят можеш да подкрепиш кампаниите ни в Global Giving.

Подкрепи ни през Benevity и ammado

Ако си служител на Google, Microsoft, VMware и други в ИТ сектора, можеш да подкрепиш Teach For Bulgaria /Zaedno v chas през порталите: ammado и benevity.

За повече информация и възможности за дарения пиши на development@zaednovchas.bg.

Стани съмишленик!

Като посланик ще имаш възможността да разпространиш информация за мисията на Заедно в час до нови и ключови публики: потенциални кандидати за учители или потенциални дарители и партньори.

С твоя помощ ще успеем да достигнем до повече социално-ангажирани хора в България и в чужбина!

Ако обичаш да организираш събития със социална кауза и да контактуваш с различни хора и следваш ценности, сходни на нашите в Заедно в час, свържи се с нас. Ще обсъдим твоята роля като посланик на development@zaednovchas.bg.

Много от учениците, с които работят участниците по програма „Заедно в час“ растат в среда, която е ограничена и не ги среща с достатъчно примери за успешно реализирани хора от различни професионални области. Именно затова за учениците е много ценно, когато могат да общуват с хора извън предвидимото за тяхната общност.

Ако имаш ценен опит, който може да е полезен за учениците в класната стая и извън нея. Ако искаш да разкажеш повече за уменията, които са нужни, за да работиш своята професия, да бъдеш успешен, да продължаваш да се развиваш. Ако искаш да подкрепиш работата на участниците в програма „Заедно в час“ и да бъдеш вдъхновяващ пример  за учениците им, стани ролеви модел в класна стая.

За да участваш, попълни формата ТУК и очаквай контакт от най-подходящата класна стая.

П.П. Може да бъдеш ролеви модели и дистанционно – онлайн.

С всеки нов съмишленик общността на Заедно в час се разраства и има потенциала да достигне до все повече потенциални кандидати, партньори и дарители.

Харесай страниците ни във Facebook и LinkedIn и споделяй постове с твои контакти.

По този начин повече хора ще могат да разберат за мисията и работата на Заедно в час за предоставянето на равен достъп до качествено образование за всяко дете в България.

Харесай ни във Facebook:

Последвай ни в LinkedIn: