За седма поредна година Заедно в час организира “Благотворителен търг на звездите” на 16 октомври 2018 г. в партньорство с Български форум на бизнес лидерите (БФБЛ) и спонсори от бизнес сектора.

Основната цел на събитието е да набере средства в подкрепа на учителите по програма Заедно в час, както и да обедини бизнес лидери и популярни личности около каузата за осигуряване на равен достъп до качествено образование на всяко дете. Нестандартното събитие предоставя възможност на гости на търга да наддават за два часа, прекарани с известни личности от българската култура, спорт, медии и други сфери. Като съмишленици на мисията на Заедно в час звездите даряват своите два часа като водещи на корпоративни събития, тиймбилдинг дейности и пр.

В “Благотворителния търг на звездите” през годините са се включвали Ненчо Балабанов, Александра Жекова, Георги Тошев, Поли Генова, Орлин Павлов, Боян Петров, Ивайло Захариев, Христо Мутафчиев и други.

Присъединете се като гост на тазгодишния “Благотворителен търг на звездите” и подкрепете работата на учителите по програма Заедно в час!
Местата са ограничени. Заявете своето присъствие ТУК до 5 октомври 2018. (Регистрацията вече е отворена. Регистрирайте се тук. За допълнителна информация пишете на n.gacheva@zaednovchas.bg)

Събитието ще се проведе на 16 октомври 2018, Хотел Хилтън, зала „Мусала“.

Може да подкрепите търга и като спонсор. За повече информация разгледайте и нашите спонсорски пакети или ни пишете на имейл development@zaednovchas.bg

Спонсори

Звезди 2017

Н. Пр. Ема Хопкинс
посланик на кралство Великобритания

Нина Николина
певица

Веселин Овчаров
парапланерист

Елвин Гури
предприемач

Живко Иванов
готвач

Краси Георгиев
ултрамаратонец

Румяна Тренчева
предприемач

Свилен и Константин Рангелови
предприемачи „Dronamics“,
самолетостроене/аеронавтика

Ева Майдел
представител на България в Европейския парламент

Борислав Христов
презентационни умения,
356 labs

Александър Кенанов,

кино продуцент, B2Y, Nu Boyana

Михаела Филева,
певица

Експертен Комитет

Александър Дрангажов

Ирена Комитова

2017

За шеста поредна година Благотворителният търг на звездите обедини известни личности и бизнес лидери от различни сектори с каузата за равен достъп до качествено образование и подкрепата за новите учители по програма „Заедно в час“. Събитието се проведе на 23 ноември 2017 г. в хотел „Хилтън“ и беше наситено с много силни емоции, вдъхновяващи моменти и едно салто през сцената.
През 2017 г. в Търга се включиха 16 звезди и представители на повече от 30 компании от различни бизнес сектори.

Сред популярните личности, които подкрепиха събитието бяха алпинистът Боян Петров, акропилотът Веселин Овчаров, певицата Михаела Филева, актьорите Алек Алексиев и Яна Титова, писателят Захари Карабашлиев, екстремните спортисти Илко Илиев и Красимир Георгиев, предприемачите Светозар Георгиев, Кирил Петков, Ивайло Пенчев и Петър Митев, готвачът Живко Иванов и майсторът на веган торти Линда Петкова, телевизионният водещ Ники Кънчев и израелската посланичка Ирит Лилиан. Водещи на събитието бяха Александра Раева и Рафи Бохосян.

Преди търга част от звездите успяха да посетят класни стаи на учители по програма „Заедно в час“ и от първо лице да споделят емоцията от срещата с учениците и техните учители. Тяхното преживяване и историите от класните стаи провокираха и много от останалите звездни гости и бизнес лидери също да изявят желание да станат ролеви модели в училище и да влязат в класните стаи, за да подкрепят успеха на всяко дете.

Снимки от събитието може да разгледате тук.

2016

Пeтото издание на“Благотворителния търг на звездите“ се проведе на 17 ноември 2016 г. в хотел “Хилтън”. В него се включиха 19 звезди и представители на 40 компании от различни сектори. Всички те набраха повече от 100 000 лв за обучението, развитието и подкрепата на учителите по програма Заедно в час.

В търга през 2016 г. взеха участие актрисите Силвия Лулчева и Милица Гладнишка, олимпийската шампионка Мария Гроздева, младите комици от ХаХаХа Импро Театър, музикантите Хилда Казасян, Орлин Павлов, Хари Ешкенази, вокалистът на рок група Jeremy? Ерсин Мустафов, певиците Маги Джанаварова и Нора Караиванова, представители на Дерида Денс Център, чаровната създателка на “Пощенска кутия за приказки” Гери Турийска, предприемачите Леона Асланова, Цветан Лъжански и Кирил Петков, писателката Катерина Хапсали, полярният изследовател проф. Христо Пимпирев и г-жа Ирит Лилиан, посланик на Държавата Израел.

Снимки от събитието може да разгледате тук.

2015

Zaedno_Stena_24През 2015 година „Благотворителният търг на звездите“ се проведе на 25 ноември, като бяха събрани рекордните 150 000 лв. за подкрепа на учителите по програма Заедно в час.

В търга през миналата година участие взеха Поли Генова, Александра Жекова, Ненчо Балабанов, Остава, Белослава, Хилда Казасян, Боян Петров, основателите на Телерик Васил Терзиев и Светозар Георгиев и на Drag – Драгомир Кузов и др.

Снимки от събитието може да разгледате тук.

2014

10386399_879500175417466_6996565616112704427_nТретото издание на „Благотворителния търг на звездите“ събра 70 000 лв.  за каузата на Заедно в час и работата на учители по програмата. Водещи на събитието бяха Васил Василев – Зуека и Димитър Рачков, а като звезди, които дариха своето време се включиха Мария Илиева, Рафи, Графа, Орлин Павлов, Захари Бахаров, Ивайло Захариев, Христо Мутафчиев, Ники Илиев, Мария Гроздева, Маги Малеева, Магърдич Халваджиян, Боян Петров, Владо Каролев, Георги Господинов, Дарин Ангелов, Александра Жекова, Хари Ешкенази, Ивайло Пенчев и други.

Снимки от събитието може да разгледате тук.

Разгледайте спонсорските пакети и различните варианти да подкрепите каузата на събитието:

Присъединете се като гост на тазгодишния “Благотворителен търг на звездите” и подкрепете работата на учителите по програма Заедно в час!
Местата са ограничени.

Регистрацията вече е активна!

Един следобед с Хилда Казасян и Questers за успеха на всяко дете

През пролетта на 2017 г. екипът на технологичната компания Questers прекара един необичаен следобед – в неформални разговори за музика, арменски сладки и пътя в професията с популярната джаз певица Хилда Казасян. Той беше резултат от годишния “Благотворителен търг на звездите” – събитие, на което професионалисти от различни бизнес сфери наддават за вдъхновяващи известни личности, които пък даряват част от времето си за компанията. Щедрата подкрепа на бизнеса и звездите подпомага работата на учителите по програма Заедно в час, а с това и успеха на всяко дете в България.

Прочетете цялата история тук.